מגזר תעשיות המזון באיגוד הישראלי לאיכות, בהובלת אברי לאופר (תנובה), ממשיך להתרחב.במפגש נוסף (יולי 15') שהתקיים בחברת אוסם התכנסו מנהלי איכות, יועצים ומומחים מהחברות המובילות בתחום המזון במשק בישראל כדי להתעדכן בחידושים האחרונים בענף. במסגרת הביקור באוסם נערך ביקור במעבדה הכימית והמיקרוביאלית המרכזית של אוסם תוך סקירה של הד"ר עליזה לוי; חן ריבנר על פעילות חברת אוסם ותפיסת המצוינות התפעולית בחברה; מיכל מלכיאור סקרה את האיכות בשרשרת הערך כפי שמונחלת על ידי חברת נסטלה העולמית ומיושמת באוסם; ומקס טרופ הירצה על העצמה והנעת עובדים לפי התפיסה של תנועה, מינוף ואיזון.