חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

מגזר תעשיות המזון מתרחב

מגזר תעשיות המזון באיגוד הישראלי לאיכות, בהובלת אברי לאופר (תנובה), ממשיך להתרחב.במפגש נוסף (יולי 15') שהתקיים בחברת אוסם התכנסו מנהלי איכות, יועצים ומומחים מהחברות המובילות בתחום המזון במשק בישראל כדי להתעדכן בחידושים האחרונים בענף. במסגרת הביקור באוסם נערך ביקור במעבדה הכימית והמיקרוביאלית המרכזית של אוסם תוך סקירה של הד"ר עליזה לוי; חן ריבנר על פעילות חברת אוסם ותפיסת המצוינות התפעולית בחברה; מיכל מלכיאור סקרה את האיכות בשרשרת הערך כפי שמונחלת על ידי חברת נסטלה העולמית ומיושמת באוסם; ומקס טרופ הירצה על העצמה והנעת עובדים לפי התפיסה של תנועה, מינוף ואיזון.

חדשות נוספות

שרון אנקר נבחר לקדציה שנייה כיו"ר האיגוד

הקונגרס ה- 64 מטעם הארגון האירופי לאיכות

עדכון לגבי מועדי מבחני ההסמכה של האיגוד הישראלי לאיכות 

כנס איכות דרום ה-8

תואר שני בסטטיסטיקה Msc עם התמחות בלימודי איכות

B.Sc בהנדסת איכות ואמינות בתעשייה – מכללת כנרת

שבוע האיכות הלאומי, 2023

תחרות הפרס הלאומי לאיכות ומצוינות ע"ש יצחק רבין ז"ל, לשנת 2023

כנס עורכי מבדקי למערכות משולבות – מכללת כנרת

יום עיון "תפיסת איכות ומצוינות בארגון- מתאוריה למעשה"

מינוי מר גדעון רוט, כיו"ר מועצת ההערכה והפרסים (ASQ Awards Council)

יום עיון, חדשנות באיכות